Aditivi prej Oksidrogjeni i Sigurtë Performues dhe Ekonomik

Me H1 kurseni konsumin e karburantit duke optimizuar performancën e automjetit tuaj duke ndërprerë emetimet e mbetjeve ndotëse.

ZBULO MË SHUMË

 

BASHKOHU ME REVOLUCIONIN

 • Auto & Transport

  Lidhur me sektorin motoristik dhe konvertimin termo-mekanik të energjisë, kemi arritur një efikasitet të lartë për të njëjtin konvertim duke vendsour pajisjen H1 në automjetin tuaj. Pajisja do të prodhojë një reduktim të konsiderueshëm të emetimeve ndotëse në atmosferë, duke rritur kështu rendimentin dhe duke zvogëluar konsumin e karburantit, e që e ben udhëtimin me automjetin tuaj më të pëlqyeshëm. E gjitha kjo pa bërë modifikime strukturore në motor dhe pa e kompromentuar në asnjë mënyrë besueshmërinë e motorit tuaj.

  Zbulo më shumë
 • Traktor & Skavator

  Lidhur me sektorin motoristik dhe konvertimin termo-mekanik të energjisë, kemi arritur një efikasitet mbi të njëjtin konvertim duke vendsour pajisjen H1 në mjetin tuaj të punës. Pajisja do të prodhojë një reduktim të konsiderueshëm të emetimeve ndotëse në atmosferë duke rritur kështu rendimentin dhe duke zvogëluar konsumin e karburantit që e ben udhëtimin më të pëlqyeshëm. E gjitha kjo pa bërë modifikime strukturore në motor dhe pa e kompromentuar në asnjë mënyrë besueshmërinë e mjetit tuaj të punës.

  Zbulo më shumë
 • Lundrues & Gjenerator

  Lidhur me sektorin motoristik dhe konvertimin termo-mekanik të energjisë, kemi arritur një efikasitet mbi të njëjtin konvertim duke vendsour pajisjen H1 në mjetin tuaj lundrues. Pajisja do të prodhojë një reduktim të konsiderueshëm të emetimeve ndotëse në atmosferë duke rritur kështu rendimentin dhe duke zvogëluar konsumin e karburantit që e ben udhëtimin më të pëlqyeshëm. E gjitha kjo pa bërë modifikime strukturore në motor dhe pa e kompromentuar në asnjë mënyrë besueshmërinë e mjetit tuaj lundrues.

  Zbulo më shumë